Den tidligere realitystjerne Josh Duggar blev i foråret anholdt og sigtet for at være i besiddelse af børneporno.

Sagen mod den 33-årige tv-personlighed begyndte i sidste uge i retten i Fayetteville i den amerikanske stat Arkansas, og her er der kommet nogle gruopvækkende detaljer frem.

Ifølge Page Six er det blandt andet kommet frem, at Josh Duggar bliver anklaget for at have downloadet en video, hvor en blot tre måneder gammel baby blivr 'tortureret og seksuelt misbrugt'.

Josh Duggar blev i sin tid kendt, da han medvirkede i realityprogrammet '19 Kids and Counting', der handlede om det konservative kristne par Jim Bob og Michelle Duggar, som på daværende tidspunkt havde 19 børn, hvoraf Josh Duggar er deres ældste søn.

Han blev anholdt i maj og risikerer op mod 40 år bag tremmer, såfremt han bliver kendt skyldig.

Det har før været fremme, at anklageren i sagen har beskyldt Josh Duggar for at være i besiddelse af billeder og videoer af børn helt ned til femårsalderen.

Det er dog første gang, at han bliver anklaget for at have downloadet videoer med babyer.

I den førnævnte og grusomme video med den tre måneder gamla baby skal man – ifølge anklageren – blandt andet kunne se den lille, uskyldige pige få fjernet sit tøj, hvorefter hun bliver tortureret med brændende varm voks fra et stearinlys.

»Spædbarnet græder og skriger. Det er en af de værste videoer, jeg har set i min karriere,« lød det fra en af justitsministeriets efterforskere, James Fottrell, i retten i sidste uge.

Josh Duggar er sigtet for at have været i besiddelse af mindst 65 billeder og videoer af mindreårige.

Han nægter sig skyldig i sigtelserne og påstod ved retssagens start, at det er ikke er ham, som har hentet de grufulde videoer ned på hans computer.

»Hvis I kan lide et mysterie, så er det her en sag for jer. For her er der tale om en klassisk 'hvem gjorde det'-sag,« lød det fra realitypersonlighedens advokat ved det indledende retsmøde.

Josh Duggar er på fri fod, mens retssagen kører. Han forlod ved det seneste retsmøde med sin hustru, Anna, i hånden.

De to har syv børn sammen, hvoraf den yngste kom til verden i sidste måned.