»Bare kald mig Fit Amy,« skriver skuespilleren Rebel Wilson på instagram.

Den 40-årige australske skuespiller har dedikeret 2020 til at blive sit sunde år.

»Jeg går efter at finde en balance, en sund balance,« siger hun til magasinet People.

Rebel Wilson er især kendt fra rollen som Fat Amy i filmene ‘Pitch Perfect’, men nu synes hun altså, at kælenavnet Fit Amy passer hende bedre.

Australske Rebel Wilson til Oscarfest i februar 2020. Foto Jean-Baptiste Lacroix / AFP
Australske Rebel Wilson til Oscarfest i februar 2020. Foto Jean-Baptiste Lacroix / AFP Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX
Vis mere

Indtil videre har Rebel Wilson tabt sig omkring 18 kilo. Hemmeligheden bag vægttabet er en kombination af corona-isolation og kost, afslører hun.

»Selv om jeg før spiste omkring 3.000 kalorier de fleste dage, var jeg stadig sulten, fordi det mest var kulhydrater,« siger hun til magasinet.

Nu er hun begyndt at spise en væsentlig mere proteinrig kost, end hun har været vant til. Det er især fisk, for eksempel laks, der bliver lagt på tallerknen hjemme hos hende.

Men at det ikke er alle dage, det går lige let, løfter hun sløret for på instagram.

Tirsdag lagde hun et billede op med følgende tekst:

»Dagen begyndte skidt, men så gik jeg en lang tur, lyttede til nogle motiverende podcast og lydbøger, ude i den smukke natur… drak vand…. og ved du hvad, jeg føler mig så meget bedre nu. Vi har alle hårde dage, men slå en skævert, snup en lur og kom så tilbage og fortsæt med forandringerne,« skriver hun.

Udover en mere proteinrig kost giver Rebel Wilson også coronavirus og den stilstand, der er fulgt i pandemiens kølvand, noget af æren for sit store vægttab.

»Jeg har virkelig brugt tiden på at få hvilet ud og blive afstresset. For det meste af min stress er relateret til mit arbejde,« siger hun til People.