Andrew Tate, der har skabt sig en karriere på at være misogynist og influencer, får nok en gang forlænget sin fængselsstraf i Rumænien.

Det skriver Daily Mail.

Den kontroversielle brite blev sammen med sin bror Tristan anholdt 29. december sidste år.

Ifølge rumænsk politi har Andrew og Tristan Tate blandt andet stået bag menneskesmugling og voldtægt, hvilket de dog begge selv afviser.

Først gik rygtet på, at anholdelsen af Andrew Tate skete som på grund af en video på de sociale medier, hvor han sad og spiste pizza, mens han hånede klimaforkæmperen Greta Thunberg. Politiet skulle have genkendt æsken fra pizzakæden, en populær en af slagsen i Rumænien, og derefter slået til.

Dette blev dog efterfølgende afvist af de rumænske myndigheder, som fortalte, at de havde efterforsket brødrene siden april 2022.

For en måned siden besluttede domstolene i Rumænien, at anholdelsen af de to skulle forlænges med 30 dage, og nu er domstolen kommet frem til endnu en forlængelse af samme varighed.

Det skyldes, at brødrene vurderes for farlige til at have gående på fri fod. De har ellers bedt om at blive sat på fri fod, mens politiet efterforsker, men indtil videre forgæves.

Andrew Tate har tidligere sagt, at anholdelsen og forlængelserne er et forsøg på at knække ham og gøre ham mentalt syg.

Der er yderligere to anholdte i sagen.

Andrew Tate blev først et kendt navn som kickbokser, men skiftede altså siden karriere og fik mange følgere på de sociale medier. Her er han dog sidenhen også blevet blokeret mange steder for sine ofte misogyne og kontroversielle udtalelser.