I efteråret blev Mads Aagaard fyret fra DR efter en sag om krænkelser, trusler og upassende adfærd.

Men her bare nogle måneder senere har den tidligere vært på P1-programmet 'Shitstorm' fået et nyt job.

Radioproduktionsselskabet Rakkerpak har således ansat Mads Aagaard.

Det bekræfter direktøren hos Rakkerpak, Tor Arnbjørn. i et interview med Journalisten.

»Men han skal ikke arbejde på nogen eksisterende projekter,« siger han og tilføjer, at han ikke ønsker at uddybe beslutningen om at ansaætte Mads Aagaard grundet vinterferie.

Radioproduktionsselskabet leverer eksempelvis indhold til Loud og Radio4, mens de ligeledes producerer 'Budskab' for Journalisten, der en podcast om kommunikation.

Mads Aagaard blev fyret fra DR på baggrund af 12 mænd og kvinder, der stod frem i Berlingske tilbage i oktober.

Her fortalte de blandt andet, hvordan den tidligere 'Shitstorm'-vært havde krænket og truet dem, mens hans adfærd havde været upassende generelt.

Den tidligere vært blev i første omgang hjemsendt, men DR valgte at fyre ham i slutningen af oktober.

I forbindelse med artiklen i Berlingske sendte Mads Aagaard en sms til mediet, hvor han blandt andet skrev, at han var ulykkelig.

'Jeg er dybt ulykkelig og forfærdet over, hvordan jeg har behandlet andre mennesker. Selvom der er flere elementer i vidnesbyrdene, som jeg ikke kan genkende, så er der alt for mange, som jeg godt kan. Jeg skylder alle, som jeg har opført mig grænseoverskridende over for, min største undskyldning,' stod der helt præcist.

I artiklen i Berlingske kunne man også læse, at der i 2019 var blevet indsendt en klage over Mads Aagaard fra daværende direktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, efter ansatte var blevet chikaneret af radioværten.

Andre læser også