Lyt til artiklen

De fleste troede nok, at den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels stadig var forlovet.

Men den 48-årige milliardærs forhold til den spanske arkitekt Ruth Otero – som også er mor til deres fireårige søn Darwin – er fortid, skriver Se & Hør.

Mediet har nemlig bemærket, at der pludselig fortælles om og fremvises en ny kæreste ved navn Ingvill Ellertsen i Bjarke Ingels nye interview med The New York Times.

Ikke mindst nævnes det i interviewet, at han til daglig bor alene sammen med sønnen Darwin i Brooklyn Heights-området af New York.

Interviewet, der først og fremmest handler om, hvordan den danske milliardær bruger sine søndage i New York, nævner han selv, at det gerne sker i selskab med kæresten Ingvill Ellertsen.

Han tager navnlig gerne op på toppen af byggeriet St. George Tower, som han renoverer for tiden, belejrer en aflagt sofa eller to og laver sin egen lette anretning.

»I stedet for at tage på restaurant, tager jeg op på toppen af St. George om søndagen. For det meste med min kæreste, Ingvill, der flyver hertil fra København en del. Jeg tager den her lille varmeplade med så vi kan lave blinis og få kaviar og vin med solnedgangen,« siger Bjarke Ingels i avisen.

Hans succesfulde arkitektfirma Bjarke Ingels Group har afdelinger i både New York og København, foruden London og Barcelona, og har aktiviteter over hele verden.

Det nu tidligere arkitektpar, Bjarke Ingels og Ruth Otero, har den fireårige søn Darwin sammen.  
Det nu tidligere arkitektpar, Bjarke Ingels og Ruth Otero, har den fireårige søn Darwin sammen.   Foto: CARLO ALLEGRI
Vis mere

Tidligere har Bjarke Ingels fortalt til Berlingske, at han sammen med sin – nu daværende – forlovede Ruth Otero havde Operaen som nabo, når han var i København.

Parret boede nemlig sammen på en husbåd ved Refshaleøen, fortalte de året efter til Architectural Digest.

I slutningen af sidste år købte Bjarke Ingels så en luksusvilla på Strandvejen for mere end 32 millioner kroner, kunne Se & Hør skrive.

Hovedsageligt bor han dog i New York med sønnen Darwin, fortæller han nu i The New York Times, og her kommer den nye kæreste Ingvill Ellertsen altså jævnligt på besøg.