Publikum på næste års Roskilde Festival kan måske se frem til at danse til franske rytmer foran Orange Scene. Rygterne går på at Daft Punk gæster festivallen næste sommer.
Publikum på næste års Roskilde Festival kan måske se frem til at danse til franske rytmer foran Orange Scene. Rygterne går på at Daft Punk gæster festivallen næste sommer. Foto: Torben Christensen

Roskilde Festivals gæster og fans af den franske musikgruppe Daft Punk kan formentlig godt glæde sig til næste sommer. Rygterne lyder nemlig på, at Daft Punk gæster Roskilde Festivalen i 2013.

Rygtet er blevet spredt på flere internetsider, efter at den islandske musikfotograf Oliver James L'eroe, på Twitter og Facebook har annonceret, at han skal følge gruppen på deres sommerturne. I samme omgang nævner han de skal spille på Primavera Sound i Spanien, Peace and Love Festival i Sverige, Glastonbury Festival i England, Oyafestivalen i Norge og altså på Roskilde Festival.

BT har været i kontakt med Roskilde Festivalen, men de kommenterer som vanligt ikke på rygter. De forventer, at de selv vil annoncere de første navne i det sene efterår.

Oliver James L'eroe har tidligere arbejdet sammen med Lady Gaga, Little Richard og Sinead O'Conner, og tilsyneladende nu også med Daft Punk på Roskilde Festival.

Daft Punk gæstede sidst Roskilde Festival i 1997, og har i mange år stået øverst på gæsternes ønskeliste for nye navne på Orange Scene.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.