Medina, Sort Sol og Dizzy Mizz Lizzy er blandt de navne, der lørdag 19. maj til næste år skal spille til en ny stor musikfest i Roskilde ved navn Rock i Haven. Det blev offentliggjort for få dage siden. Men nu er der allerede problemer for den stort anlagte musikfest, der skulle finde sted i Rådmandshaven i den sjællandske by.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

Rock i Haven kan nemlig allerede inden første strofe er spillet blive nødt til at flytte. Årsagen skal findes i, at det store arrangement ikke har skaffet den nødvendige tilladelse fra kommunen til at spille i Rådmandshaven.

Ifølge Dagbladet Roskilde arbejder Roskilde Kommune nemlig med en plan om, at større musikarrangementer - som netop Rock i Haven - skal finde sted på Dyrskuepladsen i udkanten af Roskilde. Her løber eksempelvis Roskilde Festival af stablen hvert år.

Og det kan det blive svært at få den nødvendige tilladelse til Rock i Haven i Rådmandshaven.

Formanden for kommunens kultur- og idrætsudvalg, Birgit Pedersen (SF), er en af modstanderne af at lægge musikfesten i Rådmandshaven.

»Det lyder meget fascinerende med en stor koncert i Rådmandshaven, men jeg vil anbefale, at kultur- og idrætsudvalget siger nej. Som Rådmandshaven ser ud nu, mener jeg ikke, at det vil være et sted at holde så stor en koncert, siger Birgit Pedersen, der blandt andet lægger vægt på, at man ikke ønsker naboklager.

Rådmandshaven ligger i modsætning til Dyrskuepladsen inde i Roskilde by, og derfor er der bebyggelse omkring.

Foto: Billetlugen
Vis mere

Bag Rock i Haven står Danske Koncerter & Events. Og selvom der nu er sået tvivl om, hvor Rock i Haven kommer til at ligge, så er direktør for selskabet, Casper Christensen, til Dagbladet Roskilde, at de med garanti kommer til at afholde en event i byen.

Allerede nu kan man købe billetter til Rock i Haven på Billetlugen. Her kan man fortsat læse, at musikfesten finder sted i Rådmandshaven.

Desuden kan man læse, at Dizzy Mizz Lizzy, Sort Sol, Mads Langer, Medina, Kato og Page Four vil spille.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her: