Der var ingen tvivl hos danske Rasmus Madsen, efter han en nat under dette års Roskilde Festival havde danset med en norsk kvinde til solen stod op: Han måtte bare se hende igen.

Men han fik aldrig hendes nummer. Derfor besluttede han sig for at lave nogle store efterlysningsplakater, som han hængte op rundt omkring på festivalpladsen den 5. juli i forsøget på at finde frem til hende.

Det skriver det norske medie Dagbladet.

'En perfekt pige fra Nord-Norge, blondt hår, elsker at danse og tage kolde bade. Jeg leder efter hende. Vi mødtes i går nat og dansede, til solen stod op. Jeg må se dig igen, jeg kan ikke lade være med at tænke på dig. Du giver livet mening, du gør koldt til varmt og tristhed til glæde', skrev han blandt andet på en af plakaterne, som han også skrev sit nummer på.

Billederne af efterlysningsplakaterne, som han også lagde ud på sin Facebookprofil, blev delt vidt og bredt og tusindvis af gange på de sociale medier, og de førte også til, at sagen blev omtalt i Norge - blandt andet i Dagbladet.

Og til sidst bar det frugt. Kvinden er nu fundet.

Desværre gav hun ikke helt det svar, som Rasmus Madsen havde håbet på, fortæller han til Dagbladet.

»Hun sagde tak for natten og tak for dansen, men hun følte altså ikke det samme for mig, som jeg gjorde for hende,« siger han.

Selvom det ikke endte som den kærlighedshistorie, han havde håbet på, er han glad for den hjælp, han har fået til at få efterlysningen spredt.

»Kærligheden findes i mange former og farver, og jeg tror ikke, dette er min sidste rejse. Det var et lille bump på vejen, men et historiske punkt på min vej videre gennem livet. Jeg vil bare takke alle dem, der har heppet på kærligheden og hjulpet mig med at sprede det her,« siger han til Dagbladet.