Festivaler kan være en klam affære. Det fik den 46-årige skuespiller Peter Mygind at mærke, da han søndag på Roskilde Festival blev ramt af flere fyldte kondomer.

Heldigvis var det ’in the name of love’, som Mygind selv udtrykte det.

Scorekaj-stjernen var nemlig på Roskilde Festival for at kommentere den tempofyldte og sexede kampleg, Kondom-vand-stikbold. Alt sammen i den gode sags tjeneste – nemlig for at promovere sikker sex og kondomer for Aids-Fondet.

To hold af to spillere fyrede på skift vandfyldte kondomer efter hinanden. Alt imens stod Mygind med en mikrofon og spillede på laveste fællesnævner og sex-referencer.

- Ja, bare ram hende lige i rumpetten med dit våde kondom, råbte han i en slet skjult analogi over analsex til en af deltagerne, mens det 300 mand stærke publikum jublede og lo.

Uden at malke succesen fik Jytte Abildstrøms frigjorte søn leveret budskabet om sikker sex, mens han kastede kondomer ud til alle deltagere.

Efter en af kampene fyrede flere af deltagerne samt Aids-Fondets medhjælpere dog også kondomer efter Mygind selv.

Og det var ifølge Anna Pihl-skuespilleren ikke første gang:

- Jeg har vel fået mellem 30 og 50 kondomer sprængtud over mig. Nogle af dem i hovedet. Men det gør ikke ondt. Så brug nu kondom, sagde han med et grin til Bt.dk.