Efter blot 15 minutter blev koncerten med bandet 'Ude Af Kontrol' lukket natten til lørdag, da Nibe Festival frygtede for koncertgæsternes sikkerhed. Det skriver Nordjyske og TV 2 Nord.

»Der var simpelthen for mange mennesker på det samme sted. Folk var bare glade og festede, men fordi der var så mange, kunne vi ikke styre det. Vi tager ingen chancer og var derfor nødt til at stoppe koncerten,« siger festivalleder på Nibe Festival Peter Møller til TV2 Nord.

Allerede kort efter hiphopkoncerten var gået i gang, stoppede konferencieren, Geo Heltboe, musikken for at bede publikum om at slappe af.

Men publikum, der primært bestod af unge mennesker, fortsatte angiveligt i samme, vilde spor, da musikken fortsatte, og det blev altså for meget for den nordjyske festival, der afbrød koncerten.

»'Ude Af Kontrol' var helt ude af kontrol,« forklarede Peter Møller til Nordjyske.

Hiphopgruppen skulle ifølge Nordjyske have virket skuffede over aflysningen, og stemningen blandt publikum var negativ. Der var flere, der måtte en tur forbi festivalens samaritter, men ingen alvorlige skader.