Stemningen var afslappet søndag eftermiddag på Roskilde Festival. Personerne på dette foto har INTET med nedenstående historie at gøre!
Stemningen var afslappet søndag eftermiddag på Roskilde Festival. Personerne på dette foto har INTET med nedenstående historie at gøre! Foto: Betina Garcia

21-årig stang-stiv festivalmedarbejder smidt i detentionen

På festivalens første døgn har politiet registreret omkring 30 sager i loven om euforiserende stoffer.

Årets festival på den store mark i Roskilde har kun lige været i gang lidt over et døgn, men politiet har allerede haft nok at lave. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi har ordensmagten registreret omkring 30 sager om euforiserende stoffer. Politiet er da også til stede på festivalen og har blandt andet en specialgruppe på stedet.

Denne specialgruppe stødte lørdag aften omkring kl. 20.15 på en 22-årig mand, der sad i et telt og røg hash. Politiet ransagede hans telt og fandt 33 gram hash, næsten fire gram MDMA (ecstasy) samt ca. 1,5 gram kokain, som den unge mand erkendte, at han havde til hensigt at sælge videre. Han blev anholdt og taget med på stationen til afhøring.

Mens der er mange på festivalen, der eksperimenterer med stoffer, er der mindst lige så mange, der får en øl eller to for meget. Klokken 00.43 kørte politiet til tårn L på pladsen, hvor festivalens security-personale havde fat i en 'svært beruset og aggressiv' 21-årig mandlig festivalmedarbejder. Han blev anholdt af politiet, smidt i detentionen og fik klippet sit armbånd, allerede inden musikken gik i gang.

Den unge mand blev løsladt igen søndag morgen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.