Efter X Factor-sejren i april og en gevinst på en kontrakt med Sony samt en rejse til Los Angeles, er det gået stødt ned af bakke for trioen 'Place on Earth'.

På grund af trioens manglende engagement har Sony nemlig valgt at droppe samarbejdet.

Det skriver Her & Nu, der har talt med 'Place on Earth', der består af Mille Hassenkam, Kathrine Ørnfelt og Andreas Kruse, i deres nyeste udgave.

»Vi havde et møde med pladeselskabet, hvor det blev drøftet, om vi skulle fortsætte samarbejdet. De mente ikke, vi lagde nok energi i projektet, så nu er vi gået hvert til sit,« siger Andreas Kruse til ugebladet.

Place on Earth som består af Kathrine, Andreas og Mille ved X-factor pressemøde torsdag den 22 februar 2018.. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)
Place on Earth som består af Kathrine, Andreas og Mille ved X-factor pressemøde torsdag den 22 februar 2018.. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Det manglende engagement skyldes ifølge Andreas Kruse, at de tre unge sangere bor forskellige steder i landet og har travlt med andre ting. 22-årige Andreas Kruse arbejder som servicemedarbejder i musikbutikken '4 Sound' i København, mens 20-årige Kathrine Ørnfelt går på gymnasiet i Horsens, og 18-årige Mille Hassenkam går på gymnasiet i Valby.

Andreas Kruse understreger, at der stadig er god stemning mellem medlemmerne i 'Place on Earth', og at de ikke er uvenner.

De tre sangere i trioen havde stillet op hver for sig i den unge solo-kategori i X Factor. Trioen blev dannet af dommeren Thomas Blachmann. Ingen af dem kendte hinanden i forvejen.

Den nye sæson af X Factor, der for første gang bliver sendt på TV 2, sendes fredag den 4. januar klokken 20.

Thomas Blachmann med sine deltagere Place on Earth, Sol & Christian og Anne Mette & Thomas ved X-factor pressemøde torsdag den 22 februar 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)
Thomas Blachmann med sine deltagere Place on Earth, Sol & Christian og Anne Mette & Thomas ved X-factor pressemøde torsdag den 22 februar 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere