Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Whitney Houston er kommet i massiv modvind efter sin uheldige koncert i Forum torsdag aften. Danske fans sælger ud af billetter til aftenens koncert nummer to.

Det skulle have været så godt. Og til en pris på mellem 500 og 1.000 kroner per billet forstår man egentlig godt, at folk forventer.

Men med anmeldelser der spænder mellem nul og to stjerner har de danske fans fået nok af Whitney Houston, der i går leverede en sølle indsats i Forum.

I aften er hun på igen. Men en lang række billethavere sætter nu deres billetter til salg på sites som Den Blå Avis - www.dba.dk, www.qxl.dk og Gul og Gratis - www.guloggratis.dk

Til priser, der ligger langt under indkøbsprisen, er det f.eks. muligt på Den Blå Avis at købe tre billetter til aftenens koncert til 1.000 kroner.

- Jeg købte oprindeligt billetter for 3.000 kroner. Jeg skulle have været derinde med to veninder, men vi har simpelthen droppet det. Og det er 100 pct. pga. anmeldelserne. Det er sørgeligt, siger Ida Gustavsson, der tilmed har droppet af få sine venner på besøg fra Sverige inden aftenens anden koncert.

Der er i alt 117 billetter til Whitney Houstons koncert i aften på Den Blå Avis. Ingen ligger over indkøbspris.

Andre læser også