Lyt til artiklen

For nylig optrådte Katy Perry i Las Vegas.

Men siden er et lille klip fra koncerten gået viralt og har fået fans til at spørge dem selv: Er Katy Perry i virkeligheden en robot?

For i klippet kan man se, hvordan sangerindens højre øje ser ud til at drille hende lidt.

Det højre øje forbliver nemlig lukket, mens det venstre blinker lystigt videre.

Katy Perry forsøger sig så med at tage en hånd op til det drillende øje, der til sidst åbner sig, hvorefter hun synger videre, som om intet var hændt.

Popsangeren selv har ikke kommenteret på det virale klip – så det vides ikke, om hun har problemer med øjet, om det var et lille stunt for de fremmødte fans i Las Vegas, eller om hun rent faktisk er en robot.

Den sidste mulighed er der i hvert fald mange de på sociale medier, der ikke har set sig blege for at konspirere omkring med et glimt i øjet.

  • Hun er en robot?
  • Det ser ud til, hendes robot har en systemfejl
  • Muligvis en AI-robot. Eller en robot drevet af en forfærdelig gammel kvinde fra en neutral udkant.

Der er dog også kommentarer, der ikke pjatter med, men fastholder, at det lille stunt med øjet er en typisk måde for Katy Perry at lave sjov på.

»Efter der var omfattende konspirationsteorier i starten af 2010erne, om at Katy Perry var en del af Illuminati, sagde hun offentligt, at hun havde det sjovt med teorien og begyndte at lave videoer, der tydeligvis og bevidst spillede ind i den teori,« minder en fan om.

»Den der 'et øje åbent'-ting er en stor ting inden for Illuminati-symbolisme. Lige efter trekanter. Og bemærk trekanterne på siden af hendes kjole, som hun viser, mens hun gør sin enøje ting. Det, eller du ved, vippelim.«