Vidste du, at årets to 'Vild med dans'-værter, Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, har popduoen Nik & Jay til fælles?

I 2006, flere år før de blev kendte tv-værter, medvirkede de i hver sin Nik & Jay-musikvideo. Christiane Schaumburg-Müller var 24 år og arbejdede som danser, Sarah Grünewald var 22 år og arbejdede som model.

»Haha, det har vi slet ikke fået talt om, men det er da sjovt. Jeg tænker, vi skal have Nik & Jay ind i ’Vild med dans’-studiet og spille, så kan vi genskabe musikvideoerne,« lyder det fra Christiane Schaumburg-Müller, da B.T. møder de to Nik & Jay-kollegaer til et pressemøde før årets nye omgang ’Vild med dans’.

Nik & Jay var i midten af 00’erne på toppen af deres karriere, da de først hyrede Christiane Schaumburg-Müller til musikvideoen til ’Boing’. Et halvt år efter udkom musikvideoen til ’I Love Ya’, denne gang med Sarah Grünewald som kvindeligt blikfang.

»Jeg kan huske, Christiane var ude på en af optagelserne som danser, da jeg var med. Vi snakkede ikke sammen, for vi var jo i hver vores branche. Jeg kan også huske, Joey Moe var der,« lyder det fra Sarah Grünewald.

Som noget nyt i år er Claus Elming ikke en del af værtsholdet på ’Vild med dans’. I 2013 spurgte metroxpress, hvorfor han aldrig havde været med i en Nik o& Jay-video.

»Jeg tænker, jeg simpelthen er for stor til dem. Jeg vil stjæle deres spotlys,« lød det dengang med et stort grin. Han tilføjede, at han ellers gerne ville have været med i videoen til ’Hot’.