Den danske multikunstner Perrish har lavet to versioner af sin nye musikvideo 'Euphoria' - en censureret og en ucensureret

I musikvideoen ses skuespilleren Baard Owe og nøgenmodellen Elvira Friis.

Den ucensurerede video er for fræk til blandt andet YouTube, så derfor har Peerish og produktionsselskabet Company Pictures valgt at lave to versioner.

- Jeg synes, den ucensurerede video er flottere. Der er mere Elvira Friis. Jeg er æstetiker, og jeg synes, hun er flot. Men jeg må respektere, at der er andre, der kan blive stødt, siger Per Bloch med kunstnernavnet Peerish.

- Det er et kompromisløst nummer, som kun er lavet med min stemme. Og når musikken kører ud over kanten, så synes jeg også, at billederne skal gøre det, siger han.

Se videoen her

Musikvideoen er optaget i Paris og i Marcel de Sades legendariske herskabslejlighed på Frederiksberg, og den er finansieret via 'crowdfounding', hvor publikum og fans har rejst de fleste penge til produktionen.

Med to versioner af videoen håber Peerish både at provokere - og at ramme et bredt publikum. Og så vil han gerne have fat i nogle af nøgenmodellen Elvira Friis' fans:

- Jeg vil gerne have noget fra en anden ende af spektret, end jeg selv henvender mig til, siger Peerish.

Hans næste projekt bliver med forfatteren Suzanne Brøgger.