Rapperen Jay-Z udsendte fredag sit nye album '4:44', og titelnummeret på det album åbner op for nye spekulationer omkring rapperens påståede utroskab mod sin hustru Beyoncé.

»Og hvis mine børn vidste det. / Jeg ved ikke engang, hvad jeg ville gøre. / Hvis de ikke ser på mig på samme måde. / Jeg ville sikkert dø med al skammen,« lyder et vers på 4:44, som fortsætter med ordene: »Hvad kan man bruge en trekant til, når man har en soulmate?«

Teksten er brænde til det bål, som har brændt heftigt, siden Beyoncés 'Lemonade'-album udkom i 2016. Her blev det kraftigt insinueret, at Jay-Z havde haft fingrene i en kagedåse, der ikke indeholdt kager bagt af hans hustru, om man så må sige.

»Hvem fanden, tror du, jeg er? Du er ikke gift med en gennemsnitlig kælling, knægt,« sang den iltre sangerinde på nummeret 'Don't Hurt Yourself', inden hun fortsatte: »Hvis du prøver på det lort igen, kommer du til at miste din hustru.«

Det var dog kun et af flere numre, der pegede i retning af, at Jay-Z havde været sin hustru utro, og med rapperens nye album er der altså igen bragt brænde til det rygtebål. Således har både People, Rolling Stone og Buzzfeed spekuleret i teksten på titelnummeret '4:44'. Et nummer, Jay-Z kalder for et af de bedste numre, han nogensinde har lavet.

»'4:44' er en sang, som jeg skrev alene, og det er det springende punkt i albummet, lige i midten af ​​albummet. Jeg vågnede, bogstaveligt talt, klokken 4:44 om morgenen, 04:44, og skrev denne sang. Så det blev titlen på albummet og det hele. Det er titelnummeret, fordi det er sådan en kraftfuld sang, og jeg tror, det er en af ​​de bedste sange, jeg nogensinde har skrevet,« sagde rapperen til iHeartRadio.

Jay-Z og Beyoncé har været gift siden 2008, og de to er for nylig blevet forældre til et tvillingepar. De har i forvejen Blue Ivy på fem.

Det nye Jay-Z-album kan i øvrigt høres på rapperens egen streamingtjeneste, Tidal, hvor det ligger eksklusivt.

Andre læser også