Var det noget med en 10 karat, aflang, lyserød diamant i panden til en værdi af 24 millioner dollar svarende til knap 150 millioner danske kroner?

Hvis man spørger den 26-årige rapper Lil Uzi Vert, så er svaret ja. Han har for nylig fået implanteret netop sådan en diamant i panden, og det har vagt enorm opsigt.

Ideen havde Uzi luftet for sine fans og diverse medier et stykke tid forinden, men han afslørede det nyerhvervet 'smykke' på sin Instagram i starten af februar.

Amerikanske rappere er blandt andet kendte for at bruge enorme summer på bling og diamanter til at pynte tilværelsen – til sådan en grad, at der forlængst er gået sport i den.

Symere Bysil Woods, som er hans borgerlige navn, har tidligere forklaret på Instagram, at han har brugt tre år på at spare op til diamanten, og at den koster mere end hans biler og hus tilsammen.

Det tog ikke mange dage, før diamanten igen var i på manges læber, da et tweet florerede, hvor rapperen blødte fra diamanten, og det hurtigt blev et spørgsmål om, hvorvidt rapperen var i livsfare.

Ifølge det amerikanske medie GQ havde Lil Uzi Vert i denne sammenhæng sagt, at han var nødsaget til at få diamanten fjernet igen, ellers var hans liv i overhængende fare.

Senere er det blevet opklaret, at både hitmageren med 14 millioner følgere på Instagram og diamanten er intakte og i bedste velgående.

Efter offentliggørelsen af diamanten fik det omgående fans til at sammenligne rapperen med Marvel-superhelten 'Vision', som netop har alle sine kræfter i en ædelstenslignende genstand i panden.

Lil Uzi Vert er selv hoppet med på spøgen i sit seneste Instagram-opslag med en kort billedserie, som du kan se nedenfor.