Se det fantastiske klip

Man skal ikke bedømme en bog på dens udseende, og det skal man så sandelig heller ikke med sangere. Det viste Susan Boyle og Paul Potts i sin tid, og nu er det 19-årige Andrew De Leon, der får publikum og tv-seere til at måbe.

Den 19-årige Andrew De Leon ligner ikke stereotypen på en helt almindelig fyr med sin goth-inspirerede makeup og hår, men han valgte alligevel at tage til audition på det amerikanske show 'America's got talent'.

- Jeg var stor fan af Marilyn Manson og en masse andre rockstjerner. De blev en flugt for sådan en som mig, der var lidt af en outsider, fortæller han inden han skal på scenen foran tusindvis af tilskuere. 

- Da jeg voksede op blev jeg fremmedgjort, for jeg var aldrig interesseret i sport og den slags, som min familie var vild med. At synge var altid en slags flugt, og der hvor jeg følte mig tryg, fortæller han. 

Andrew er meget nervøs før han skal på scenen og synge, da det er første gang nogen overhovedet skal høre ham synge. Ikke engang hans egne forældre har hørt ham åbne munden og synge.

- Jeg tror mine dage med at være genert og fremmedgjort er ovre, og jeg nu får vist hvad jeg virkelig kan.

Dommerne og publikum er bestemt ikke overbevist, da de ser den unge mand på scenen.

Men da han først får åbner op, går der et sus gennem publikum. Alle må overgive sig og hele salen rejser sig og hylder Andrew med et stående bifald.

- Jeg er vant til at blive afvist, og jeg er ikke god til noget, så det her, det er fantastisk, siger en rørt Andrew efter sin fantastiske optræden. 

De tre dommere Howard Stern, Sharon Osbourne og Howie Mandel er alle begejstrede over at Andrew aldrig har fået undervisning, men at han selv har lært sig alt hvad han kan. Alle dommere kvitterede med tre rungende ja'er.

Det bliver spændende at se, om Andre De Leon kan blive et ligeså stort hit som Susan Boyle og Paul Potts.