'Horsens!' Sådan råbte Bono ud til publikum, da han lige var gået på scenen sammen med resten af kvartetten, der udgør U2. Til intronummeret 'Return of the Stingray' valsede og dansede han rundt på scenen med bløde knæ og råbte det igen: 'Horsens!'

For anden aften i træk indtog U2 i aften Casa Arena i Horsens. For anden aften i træk væltede U2 A.C. Horsens hjemmebane.

Bono udtalte tidligere mandag til bt.dk, at hvis der skulle komme regn, som der var blevet meldt, ville det ikke ryste koncerten. Han mente publikum ville rykke sammen i samhørighed og bandet selv – ja, de er fra Irland, hvor der regner nærmest hele tiden, mindede han B.T.s reporter om.

Men ingen på Casa Arena fik brug for modstandskraften mod regnen under den skyede, men flot farvede himmel.

Og med den samme setliste og samme præcision som i går, gennemførte U2 den to timer lange '360 Degrees Tour'-koncert med prompt, pragt og professionalisme.

Især rokkede de irske drenge ved folks gåsehud med numre som 'A Beautiful Day', 'Sunday Bloody Sunday' og 'One'.

Samtidig sprudlede scenekonstruktionen, som U2 har fået konstrueret til turnéen. Det 56 meter højt scenemonster, der med lethed ville kunne spise King Kong til forret, hvis den var levende, fik da også Casa Arena til at ligne et miniput-stadion.

Men i aften var U2 endnu større end scenen. Bono, The Edge, Adam Clayton og Larry Mullen Jr. væltede endnu en gang Horsens.

Det eneste minus ved koncerten er, at den netop lignede koncerten søndag for meget. Men det kan folk, der ikke var til den første Horsens-koncert vel være ligeglade med. Og dem, der var til U2 for anden gang i træk i den østjyske by, er vel tilpas store fans til at være ligeglade.