Sangeren og produceren Ankerstjerne bliver sammen med sangerinden Oh Land nye dommere på 'X Factor', der til næste år får premiere på TV2.

Det fortæller TV2 på et pressemøde onsdag middag i København.

Det var allerede i foråret blevet afsløret, at Thomas Blachman fortsætter som dommer i det populære talentshow, der hidtil har været sendt på DR1. Den kommende sæson bliver hans 11. i dommerstolen.

Nye dommere og vært præsenteres på Trio Restaurant & Bar i Axel Towers i København. Her er det dommerne Lars Ankerstjerne Christensen Nanna Øland Fabricuis og Thomas Blachman, onsdag den 8. august 2018.
Nye dommere og vært præsenteres på Trio Restaurant & Bar i Axel Towers i København. Her er det dommerne Lars Ankerstjerne Christensen Nanna Øland Fabricuis og Thomas Blachman, onsdag den 8. august 2018. Foto: Tariq Mikkel Khan
Vis mere

33-årige Oh Land, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, har talentshowserfaring fra 'Voice Junior', mens det er første gang, at Ankerstjerne, der også er 33, og hvis fulde navn er Lars Ankerstjerne Christensen, skal være tv-dommer.

»Jeg glæder mig til at kreere store øjeblikke. Feje benene væk under folk, røre folk og på den måde give dem en oplevelse, de ikke lige glemmer,« siger Ankerstjerne, der meed egne ord kender musikbranchen ud og ind. Nu glæder han sig til den udfordring, det er at være 'X Factor'-dommer.

Programmets hidtidige vært, Sofie Linde, fortsætter også på programmet.

Her er dommerne Lars Ankerstjerne Christensen Nanna Øland Fabricuis og Thomas Blachman sammen med værten Sofie Linde, onsdag den 8. august 2018.
Her er dommerne Lars Ankerstjerne Christensen Nanna Øland Fabricuis og Thomas Blachman sammen med værten Sofie Linde, onsdag den 8. august 2018. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Vis mere