Efter tidligere at have afsløret verdensstjernen Gwen Stefani som hovednavn til årets Fredagsrock kan Tivoli nu føje endnu to navne til plakaten.

Denne gang er der dog blevet kigget i egne og mere jordnære rækker.

Det var lidt af et scoop, da Tivoli tidligere på året kunne annoncere, at den tredobbelte grammyvinder Gwen Stefani, der står bag numre som 'What You Waiting For?' og storhittet 'Hollaback Girl', kommer til den gamle have og i juli giver sin eneste koncert på dansk grund i år.

Den tidligere No Doubt-stjernes optræden er en del af Tivolis faste Fredagsrock, der sikrer livemusik på plænen hver fredag over foråret og sommeren.

TopGunn.
TopGunn. Foto: Tivoli PR
Vis mere

Og her kan Tivoli nu afsløre programmets to første navne.

Det bliver endnu en gang popgruppen Alphabeat og rapperen TopGunn, der begge har optrådt i Tivoli før.

»Det bliver helt fantastisk at spille i Tivoli igen! Jeg elsker at være der, og det er bare altid fedt at stå i hjertet af København og spille. Der er så mange, man kender, der kommer forbi – i hvert fald hvis det er godt vejr! Så det krydser jeg fingre for, det bliver den 24. april. Det bliver den bedste start på min sommerturné,« udtaler TopGunn i en pressemeddelelse.

Det er otte år, en opløsning og en gendannelse siden, at Alphabeat senest optrådte til Fredagsrock. Men med albummet 'Dont't Know What's Cool Anymore', der er deres første udspil i seks år, og singlen 'Shadows' er de klar til at gøre det igen.

Alphabeat.
Alphabeat. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Vi glæder os så meget til atter at indtage scenen i smukke Tivoli. Det sted er helt særligt, og det er alt for lang tid siden, at vi stod der sammen sidst. Bare os seks – og en kæmpe popfest på Plænen,« fortæller de.

TopGunn går på scenen den 24. april, mens Alphabeats koncert bliver den 19. juni.

10. juli kl. 22 er det Gwen Stefanis tur.

Resten af 'Fredagsrock'-programmet er endnu ikke offentliggjort.