Selvom karrieren kører på fjerde årti, har Thomas Helmig ingen problemer med at skaffe kunder i butikken. 

Billetterne til sangerens kommende turné, der består af fire koncerter, er nemlig blevet revet væk på rekordtid.

Det skriver stiften.dk.

Det var mandag formiddag, at billetterne blev sat til salg, og på en halv time var alle 2400 billetter til Helmigs optræden i Odeon i Odense solgt.

Derudover er der kun få billetter tilbage til Helmigs koncert i Ballerup Super Arena 2. marts. De sidste to koncerter på turnéen finder sted i Ceres Arena i Aarhus 9. og 10. marts næste år, og her er sidstnævnte koncert udsolgt, mens der kun er ganske få billetter til koncerten den 9.

Thomas Helmigs booker er forbavset over salget:

»Jeg har aldrig oplevet noget lignende i de 14 år, jeg har arbejdet med Thomas. Vi er ret rystet - på den gode måde, og ser frem til koncerterne,« siger Peter Sørensen fra Beatbox Booking, som står for turnéen, til stiften.dk.

Thomas Helmig udgav sit seneste album, KH Helmig, i 2013. Han pladedebuterede i 1985 med albummet 'Thomas' og har gennem tiden haft utallige hits som 'Nu hvor du har brændt mig af' og 'Stupid Man'.

Men selvom der de senere år altså har været stille på pladefronten, har Helmig markeret sig live-scenerne. Blandt andet spillede hitmageren succesfulde koncerter på Northside og Tinderbox i sommer.