Så er der nyt fra familien Helmig.

Når den danske popstjerne Lord Siva fredag udsender sin nye single 'SOS', sker det nemlig for første gang i samarbejde med hans svigerfar, Thomas Helmig.

Lord Siva, hvis borgerlige navn er Brian Sivabalan, er forlovet med Thomas Helmigs papdatter Ulrikke Toft Simonsen, og ifølge den 32-årige popstjerne har samarbejdet med svigerfar været længe undervejs.

»Vi har altid gerne villet lave noget sammen, når vi for eksempel har været på ferie i Spanien, og han har siddet med guitaren fremme. Dette er vores første samarbejde, men jeg håber bestemt ikke, det er vores sidste,« fortæller han med et grin.

Lord Siva.
Lord Siva. Foto: Samy Khabtani / Pressefoto
Vis mere

Lord Siva blev indlemmet i Helmig-familien, da han for snart ti år siden mødte Ulrikke Toft Simonsen gennem fælles venner i det aarhusianske musikmiljø.

I lang tid var de bare venner, men til sidst blev de kærester, og i starten af 2020 afslørede Ulrikke Toft Simonsen så på Instagram, at de var blevet forlovet, ligesom de i december sidste år fik deres første barn, datteren Norma.

Lord Siva fortæller, at Thomas Helmig en dag i december 2020 spurgte, om han ikke ville med i studiet.

»Vi var hjemme i Aarhus og hyggede med familien. Jeg tror, han kunne se, at jeg kedede mig lidt, og han havde noget liggende, som han gerne ville spille for mig,« forklarer Lord Siva.

(ARKIV) Thomas Helmig på Northside Festival 10. juni 2017. Sangeren fra Aarhus skal stå for den danske VM-sang, der får titlen 'Hele Danmark op at stå'. Det skriver Ritzau 22. maj 2018.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)
(ARKIV) Thomas Helmig på Northside Festival 10. juni 2017. Sangeren fra Aarhus skal stå for den danske VM-sang, der får titlen 'Hele Danmark op at stå'. Det skriver Ritzau 22. maj 2018.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix) Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

»Det var så en demoversion af 'SOS', som han havde produceret. Jeg satte mig straks ind i et andet rum og skrev en tekst, og efter at vi havde finjusteret på nogle ting, tror jeg, sangen var skrevet færdig på en time. Det gik i hvert fald meget hurtigt,« fortæller han videre og tilføjer:

»Efterfølgende har der også været andre producere inde over, men det var her, det startede, og så har jeg arbejdet videre på den i et år.«

Som så mange andre er Lord Siva vokset op med Thomas Helmigs musik og kendte til ham, længe før de endte i familie sammen.

»Jeg har altid godt kunnet lide Thomas Helmig og lytter stadig til hans musik. Jeg ser ham som en af de store kunstnere på linje med Kim Larsen og C.V. Jørgensen,« fortæller Lord Siva, der ikke synes, der er nogen forskel på 'popstjerne Thomas Helmig' og 'privat Thomas Helmig'.

Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen ved Zulu Awards i 2020.
Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen ved Zulu Awards i 2020. Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Næh, han er bare Thomas Helmig. Vi har et rigtig godt forhold til hinanden, og jeg synes, han er helt vildt sjov at være sammen med.«

Lord Siva håber at kunne komme ud og spille sin nye musik senere på året.

Han og Ulrikke Toft Simonsen har endnu ikke offentligt sat dato på deres forestående bryllup, men indtil videre blot fortalt, at festen skal afholdes på Mols i hendes forældres sommerhus.

Ud over det nye samarbejde med Thomas Helmig har Lord Siva tidligere lavet musik med sin svoger Hugo Helmig og hans kusine Clara.

Og selvom han de senere år har fået stor succes med sange som 'Paris', 'Solhverv' og 'Stjernerne', mærker Lord Siva indtil videre ikke den store forandring.

»Jeg er bare mig selv, og det er ikke, fordi folk brækker nakken, når de ser mig på gaden,« griner han og tilføjer:.

»Jeg tror, det bedste musik stadig er i vente.«

Andre læser også