I weekenden udkom den canadiske sanger The Weeknds nye album 'Dawn FM'.

Og det er ikke så få spekulationer, som den 31-årige musikers femte plade allerede har kastet af sig – spekulationer om både endnu et kommende album og musikerens kærlighedsliv.

Først vakte albumcoveret opsigt, fordi det viser musikeren med det borgerlige navn Abel Tesfaye som en ældre mand. Et uigenkendeligt look, han også viste frem til Hollywood-fest kort efter udgivelsen af pladen.

Så pustede The Weeknd selv til spekulationerne om, at det nye album var en del af en større plan.

»Jeg undrer mig. Ved I selv, at I oplever en ny trilogi?« skrev han på Twitter.

Det fik flere fans til at overveje, om et sjette album kaldet 'After Life' var på vej. Musikerens fjerde album 'After Hours' skulle i så fald vise en The Weeknd-karakter, der dør, og som så kommer i skærsilden på det nye album 'Dawn FM' – og på det muligvis kommende sidste album 'After Life' så enten kommer i himlen eller helvede.

Men der er også en sang på det nye album, der har sat gang i spekulationerne om den rigtige The Weeknd og hans kærlighedsliv.

For nummeret 'Here We Go … Again' kunne nemlig meget muligt indeholde både en stikpille til det turbulente forhold til modellen Bella Hadid – og en bekræftelse på rygterne om, at The Weeknd nu dater skuespilleren Angelina Jolie.

Angelina Jolie, The Weeknd og Bella Hadid.
Angelina Jolie, The Weeknd og Bella Hadid.
Vis mere

Stikpillen til Bella Hadid – som The Weeknd brød med for sidste gang i 2019 – går i så fald på den 25-årige models nye kæreste, kunstdirektøren Marc Kalman.

»Dine veninder forsøger at parre dig med én, der er mere berømt, men i stedet endte du med én, der er så basal, ansigtsløs. Én, der tager dit billede og indrammer det,« synger The Weeknd på nummeret.

Men modelekskæresten er ikke den eneste famøse dame, der muligvis refereres på 'Here We Go … Again'.

Der har nemlig siden september sidste været rygter om, at The Weeknd skulle date den 46-årige skuespiller Angelina Jolie, og de rygter må man sige, at den 31-årige musiker ikke gør mindre med den nye sang.

»Min nye dame, hun er en filmstjerne,« synger han og lovpriser filmstjernens grin – og skrig, når han »elskede hende rigtigt«.

»Jeg sagde til mig selv, jeg aldrig ville falde, men nu går det løs igen,« slutter sangen.

Andre læser også