Onsdag aften spiller The Weeknd koncert for 30.000 publikummer i Horsens.

Men en række billeder, han har lagt op i en story på Instagram, beviser, at han også fik tid til at besøge andre dele af Danmark.

Helt præcist Tivoli. Besøget kom bag på Tivolis pressechef, Torben Planck.

»The Weeknd var på hemmeligt og uanmeldt besøg i Tivoli. Det er simpelthen så skønt, at en verdensstjerne kan gå ind i Tivoli og skjule sig i mængden og have en fed dag,« siger en begejstret pressechef til B.T.

Tivoli har haft uanmeldt besøg af The Weeknd.
Tivoli har haft uanmeldt besøg af The Weeknd. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Tirsdag nævnte sangeren Danmark i et opslag på Twitter. Helt præcist skrev Abel Tesfaye, som The Weeknds borgerlige navn er, at han havde haft det sjovt til en koncert i Manchester mandag aften efterfulgt af teksten: 'Copenhagen tomorrow'.

Det fik i første omgang flere – også B.T. – til at mistænke ‘Blinding Lights’-stjernen for ikke at have helt styr på sin geografi og blande Horsens og København sammen.

Senere vendte musikeren selv tilbage til Twitter med det, der lignede en rettelse, da han slet og ret skrev 'Horsens!!!'.

Men nu ser det nu ud til, at han rent faktisk havde helt styr på i hvert fald én ting – nemlig, at Tivoli ligger i København.

Torben Planck, der selv var på arbejde hele onsdagen, opdagede ikke besøget, før bagefter.

»De er simpelthen gået under radaren. Jeg så det først, da jeg fik et tip fra min datter, der har set deres Instagram-profil.«

Men pressechefen er ikke i tvivl om, at det er guld værd, når den canadiske stjerne deler billeder af flere af Tivolis forlystelser, en blå sommerhimmel og en gul luftballon med sine 60 millioner følgere:

»Det er 'priceless' at komme på verdenskortet på den måde. Helt ærligt er det en blåstempling af os, at han har haft en god dag, og det er med til at anbefale os som et sted, man kan slappe af.«