Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det har længe været en tradition, at radiostationen The Voice har afholdt en årlig koncertrække i Tivoli i København.

Men dette års koncert til september er nu blevet aflyst af forlystelsesparken.

Det oplyser Bauer Media – der ejer en lang række radiostationer, herunder The Voice – i en pressemeddelelse.

»Vi ærgrer os selvfølgelig over, at Tivoli har valgt ikke at gennemføre arrangementet, da vi havde set frem til at afholde The Voice-koncerten i Tivoli i år,« udtaler programdirektør Mikkel Westerkam.

Overfor B.T. forklarer Tivolis kulturdirektør Frederik Wiedemann, at man undervejs i planlægningen fandt ud af, at programmet for The Voice '22 »ikke ville resultere i den Tivoli-oplevelse, vi ønsker«.

»Dagen samlet set ligger for langt fra Tivolis ønsker for resten af sommersæsonen. Tivoli har særlige hensyn at tage som venue, herunder at sikre, at alle Tivolis gæster får en god Tivoli-oplevelse. Derfor går vi ikke videre med den påbegyndte planlægning af dagen og de enkelte billetter, der var solgt, refunderes,« skriver kulturdirektøren i en mail.

Overfor B.T. uddyber Bauer Medias programdirektør, at Tivoli har valgt at aflyse koncerten grundet det forventede publikum.

»Det, jeg har fået at vide, er, at det handler om, at det mix mellem artister og ungt publikum ikke er en god idé. Og det tolker vi jo, som om det handler om det, der er sket i Tivoli tidligere på sommeren ved koncerter,« fortæller Mikkel Westerkam.

Her henviser han til de sikkerhedsudfordringer, Tivoli har haft – blandt andet med folk, der kravlede over hegnet for at komme ind i haven.

»Udfordringen er jo bare, at vi får denne her aflysning rigtig sent. Vi ville jo rigtig gerne have haft denne her information i starten af sommeren, da Tivoli begyndte at aflyse koncerter, så vi kunne have fundet på noget andet. Men vi fik ingen besked, så vi følte os jo sikre,« fortæller programdirektøren.

Men Tivoli forklarer altså, at det først var »i processen med planlægning«, at man blev klar over, at koncertrækken ikke passede ind alligevel.

Det er da derfor også en skuffet redaktion, der ærgrer sig over, at arrangementet ikke kan afvikles i Tivoli.

»Det her er noget, som vi har arbejdet på siden starten af året. Vi havde glædet os. Så det er klart, at vi er skuffede,« fortæller Mikkel Westerkam.

The Voice-redaktionen fortæller, at man endnu ikke ved, om koncerten rykkes til et andet sted.

»Vi kigger på muligheder,« lyder det.

Til spørgsmålet, om man hos Bauer Media er interesseret i, at arrangementet afvikles i Tivoli i fremtiden, er der ikke taget en beslutning.

»Det er for tidligt at sige endnu.«

The Voice har afviklet deres årlige koncertrække i Tivoli siden 2005.

Andre læser også