Bandets tournéplan er løbet ud i sandet, og nu holder de pause. - Vi er bare en smule trætte af hinanden, siger forsangeren.

Først Big Fat Snake og nu The Sandmen!

Officielt holder det danske band The Sandmen bare en uventet pause på ubestemt tid. Men kilder tæt på den forhenværende supergruppe afslører, at der skal et mirakel til for at redde stumperne.

I 80’erne og 90’erne var The Sandmen ét af landets absolut sikreste navne på både hitliste og koncertsted. Men siden gendannelsen i 2003 er det blevet sværere og sværere for bandet at genfinde fortidens glød og ikke mindst salgstal.

Således fik The Sandmens seneste album »Shine« flotte anmeldelser i hele den danske presse. Men salget var skuffende. Og nu aflyser bandet også samtlige 2009-koncerter bl.a. på grund af ringe billetsalg. - Vi er ikke mere uvenner, end vi altid har været, siger bandets guitarist Stefan Moulvad til Politiken.

Og bandets forsanger Allan Vegenfeldt, der sideløbende arbejder som tømrer, tilføjer sammesteds:

- Vi er bare en smule trætte af hinanden. Sandheden er ifølge B.T.s oplysninger, at The Sandmen ikke kan blive enige om, hvilken retning bandet nu skal tage.

Både Vegenfeldt og Moulvad arbejder sideløbende på andre musikalske projekter. Og heri ligger en del problemet tilsyneladende også.

Til Politiken fortæller Allan Vegenfeldt således:

- Det er lidt svært at køre Sandmen på lavt blus som en fritids bi-ting. Det skal have et vist niveau, for ellers kan det sgu være lige meget.«