Det har været nødvendigt med en undskyld til Georgien, efter at bandet The Killers hev en russisk fan op for at spille trommer ved deres koncert i landet. 

Forsangeren, Brandon Flowers, prøvede at sige til de buhende fans, at manden fra Rusland var deres 'bror', men det gjorde kun situationen endnu mere anspændt og ledte til, at flere fans forhold koncerten. 

Georgien fik sin selvstændighed fra Rusland i 1991, og der er i den grad en anspændt historie mellem de to lande. 

I 2008 invaderede Rusland flere områder i Georgien, og de er stadig tilstede flere steder i landet. 

Det er kun blevet værre mellem de to lande, efter at flere russere er emigreret til Georgien efter Ruslands invasion af Ukraine sidste år. 

Efter koncerten har bandet valgt at udsende en pressemeddelelse. 

'Gode mennesker i Georgien. Det var aldrig vores mening at såre nogen. Vi har en tradition, hvor vi inviterer folk på scenen for at spille trommer, og fra scenen virkede det som om, at publikum havde det fint med, at der kom en fan med os på scenen.' 

'Vi anerkender at kommentaren om, at vi alle sammen var 'brødre og søstre' kunne misforstås. Vi ville ikke gøre nogen kede af det. Vi undskylder. Vi står sammen med jer, og vi håber, vi snart kan komme tilbage,' lød det i beskeden. 

Det var tydeligt, at forsangeren helt havde misforstået situationen mellem ham, manden fra Rusland og resten af publikum.

Inden den glade fan kommer på scenen, spurgte Brandon Flowers nemlig publikum. 

»Vi kender ikke etiketten i dette land, men denne her fyr er russisk. Det er I o.k. med, ikke?« spurgte han. 

Folk buehede med det samme, og det fik forsangeren til at komme med kommentaren omkring, at alle var brødre og søstre. 

Bandet spillede koncerten færdig, selvom flere forlod den efter hændelsen.