Den amerikanske pop og -countrysanger Taylor Swift har finanserne i orden.

Faktisk er økonomien nu så solid, at hun er tæt på at være den rigeste amerikanske kvindelige musiker.

Det viser en liste, som det amerikanske finansmedie Forbes udgiver hvert år, der altså rangerer såkaldte 'selvgjorte' kvinders formue.

På listen over de rigeste amerikanske kvinder, optræder flere store popstjerner.

Henholdsvis nummer tre og fire på listen over de rigeste amerikanske kvindelige musikere er Madonna og Beyoncé.

De to musikere, der er nogle af de største kvindelige popstjerner fra hver deres generation, har formuer der er relativt tæt på hinanden i størrelse.

Ifølge Forbes er Madonna god for 580 millioner amerikanske dollar, eller 4,03 milliarder danske kroner.

Beyonce halter en smule bagefter med en formue på 540 millioner dollar – herunder 3,75 milliarder danske kroner.

 På årets liste lægger countrysangeren Swift solid afstand til de to megastjerner.

Ifølge Forbes er Swifts formue nemlig på svimlende 740 millioner amerikanske dollar svarende til 5,1 milliarder danske kroner. 

Ifølge Business Insider stammer størstedelen af hendes imponerende formue fra lønsedler, hun har fået for sine omfattende koncertturneer. 

Mediet skriver, at sangerens 'Reputation'-turné, der fandt sted i 2018, slog rekorden for mest indtjenende stadionturné nogensinde. 

Swift tjente 345 millioner dollar på turneen, der bestod af 38 koncerter. Det vil sige, at hun tjente 9 millioner dollar pr. koncert.

På trods af sangerens svulmende skattekiste, skal der dog stadig meget til, før hun truer førstepladsen på listen.

Øverst på ranglisten er nemlig den Barbadosfødte pop og R'n'B-stjerne Rihanna.

Ifølge Forbes er den blot 35-årige 'Bitch better have my money'-sanger god for 1,4 milliarder dollar, eller 9,7 milliarder danske kroner. Der står altså næsten dobbelt så meget på Rihannas bankbog som på Taylor Swifts, der er nummer to på listen.

Forbes skriver, at det ikke primært koncerter, der har gjort Rihanna til den rigeste kvindelige musiker, og til den næstrigeste kvindelige performer – kun overgået af Oprah Winfrey.

Derimod fortæller mediet, at en stor del af formuen stammer fra kosmetikbrandet Fenty Beauty, som Rihanna ifølge Forbes ejer halvdelen af. Finansmediet vurderer, at brandet konservativt estimeret er 2,8 milliarder dollar værd.