De fleste af os har sunget med på Take Thats populære hit som'Pray' og 'Everything Changes', men nu har den britiske popgruppe ændret de gamle evergreens fuldkommen.

»Vi er klar over, at vi ikke kommer til at gøre alle glade med det her,« indrømmer bandmedlem Gary Barlow, da B.T. møder Take That på luksushotellet The Langham i London.

I anledning af gruppens 30-års jubilæum næste år udsender de tre tilbageværende medlemmer af Take That, Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen, et greatest hits-album, men langtfra i klassisk forstand.

På det nye album, 'Odyssey', er der både nye numre, men den populære britiske popgruppe har også ændret markant i flere af de kendte hit. Både for at give trofaste fans noget nyt - men i den grad også for bandmedlemmernes egen skyld og fornøjelse.

»Det kan være farligt at ændre, og det var noget, vi snakkede om mange gange. Men for os er det ikke særligt inspirerende at udsende greatest hits. Det er jo bare gamle sange på en disc,« forklarer Gary Barlow

Take That har blandt andet ændret i bandets første nummer et-hit, 'Pray', som er taget helt ned i tempo, mens monsterhittet 'Everything Changes' også har en markant ændret lyd.

For bandet har tanken været at lave numrene, som de ville lave i dag, men særligt 'Everything Changes' har været lidt af en udfordring, fordi sangen primært består af Robbie Williams' vokal.

Da sangen blev indspillet med en ny produktion, skulle Robbie Williams derfor naturligvis også godkende nummeret.

»Vi fik vi Robs stemme fra det originale nummer, og for mig var det, som om Rob sang den igen. Hans stemme lød pludselig helt forandret. Heldigvis spillede vi den for ham, og han sagde: 'Jeg elsker den',« forklarer Mark Owen og tilføjer:

»Gudskelov! Det havde været akavet, hvis han ikke kunne lide den,« griner sangeren og forklarer, at de sammenlagt har brugt 18 måneder på ændringerne.

Take That kommer til Danmark næste år, når bandet den 21. og 22. juni giver koncert i KB Hallen.

Koncerterne er udsolgt, men der er mulighed for venteliste.

Take That består i dag af Mark Owen, Gary Barlow og Howard Donald.
Take That består i dag af Mark Owen, Gary Barlow og Howard Donald. Foto: JENS KALAENE
Vis mere