Sys Bjerre med veninde Cecilie Fleur.
Sys Bjerre med veninde Cecilie Fleur. Foto: Martin Sylvest Andersen

Livet kører på skinner for sangerinde Sys Bjerre. Hun har endelig fået det publikum, hun ønsker sig allermest. Og så har hun fået en dejlig kæreste.

Til MTV EMA Pre-Party 2102 mødte hun op med sin veninde og tidligere korpige Cecilie Fleur. Men der er også kommet en mand i hendes liv, afslører hun, da bt.dk spørger til kærligheden.

- Det går godt, smiler hun hemmelighedsfuldt og holder en lille pause, før hun tøvende fortsætter:

- Jeg har fået en kæreste.

Hvem er det?

- Det er ikke nogen. Det er bare en, jeg kender, siger sanglærken og lyser op i et kæmpe smil inden hun tilføjer:

- Men jeg er rigtig glad.

For to år siden sprang den rødhårede sangerinde offentligt ud som biseksuel. Men den der har stjålet Sys Bjerres hjerte denne gang er en mand.

- Jeg tror, vi er lidt lesbiske alle sammen. Men nu har jeg en drengekæreste.

Men drengekæresten er ikke det eneste, der gør sangerinden lykkelig. Hun har også fået et nyt og mere modent publikum, efter hun var med i forrige sæson af Toppen af Poppen i 2011.

- Der kommer flere voksne mennesker til mine koncerter. Det har jeg hele tiden ønsket mig, så det er jeg lykkelig for. Der har Toppen af Poppen helt sikkert hjulpet. De har måske fået et helt andet billede af mig, end det fra engang, jeg kom frem. Den chance for at vise dem noget andet, har jeg været glad for at få, siger Sys Bjerre, der slog igennem med den humoristiske landeplage ’Malene’ i sommeren 2008.

Tidligere i år udgav hun den selvbetitlede plade ’Sys’, som hun siden har turneret med. Alligevel finder hun stadig tid til at være sammen med Søs Fenger, Joey Moe, Anne Linnet, Brødrene Olsen, Lina Rafn og Rasmus Nøhr, som hun deltog i sæson 3 af Toppen af Poppen med.

- De er nye venner og ny inspiration. Men vi har selvfølgelig alle sammen mega travlt, så vi ses desværre ikke så meget, som jeg gerne ville, siger sangerinden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.