Det gik ikke helt som planlagt, da Carola Häggkvist skulle præsentere Sveriges fagjury-stemmer under lørdagens Eurovision-finale. Nu kritiserer hun den svenske tv-kanal SVT for fejlen.

Under lørdagens finale af Eurovision var det den svenske legende Carola Häggkvist, der havde fået til at opgave at præsentere stemmerne fra Sveriges fagjury.

Idet kameraet slog over på hende, var der en mandlig arm, der ville rette en krave på hendes kjole.

»Nu er det på tide til – nej, nå,« lød det fra Häggkvist, da hun gik på skærmen.

Hændelsen blev naturligvis omtalt af flere medier efterfølgende, og nu er hun selv ude med kraftig kritik af SVT, der stod for at afvikle det korte indslag til Eurovision.

Kritikken kommer i tre indlæg på hendes Instagram-profil.

'Det burde ikke kunne ske. Det er helt ubegribeligt. Jeg var ikke engang sur efter. Bare overrasket over, at det kunne ske,' skriver hun blandt andet i et af de tre lange opslag.

Hun hævder derudover, at der ikke var kontrol over teknikken på tv-stationen, og at der samtidig heller ikke var nogen, der gjorde hende opmærksom på, hvornår hun skulle være klar til at gå på.

'Jeg var klar. Kære venner fra SVT, hvorfor sætter I teknologiproblemerne over på mig? Jeg bliver syg af at høre på det,' skriver hun og henviser til en artikel, der er publiceret af SVT, som indikerer, at hun ikke var klar, da hun skulle på.

Italien endte som vinder af dette års Eurovision. Det kan du læse mere om her.