Rihanna, da hun dsng for en pakket Orange Scene på Roskilde Festival, fredag d. 5. juli 2013. (Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix 2013) sendxnet
Rihanna, da hun dsng for en pakket Orange Scene på Roskilde Festival, fredag d. 5. juli 2013. (Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix 2013) sendxnet Foto: Katrine Emilie Andersen

For nogen tid siden bekendtgjorde Smukfest, at festivalen for første gang nogensinde ikke ville offentliggøre programmet, før man kunne offentliggøre størstedelen af navnene på én gang. Det skulle ske tirsdag den 26. januar.

Nu er tidspunktet så kommet, men allerede for en lille uge siden, den 20. januar, kunne festivalen melde ud, at den havde solgt alle cirka 27.000 partoutbilletter. Tilbage var enkeltbilletter, som går i salg tirsdag den 2. februar. Med andre ord kunne festivalen melde udsolgt af partoutbilletter uden at have annonceret ét eneste navn.

Nu kommer navnene så, og de mange købere kan dermed se, om de får valuta for pengene, eller om de har købt katten i sækken.

Navnene blev offentliggjort af festivalbooker Claus Visbye i Smag På P3, og festivalen har offentliggjort følgende hovednavne:

Rihanna

Sia

Sting

Axwell Ingrosso

Martin Garrix

Jess Glynne

Paul Young

Kygo

I 2013 spillede superstjernen Rihanna på Roskilde Festival, her kunne Metroxpres afsløre, at hun fik intet mindre end 5,7 millioner danske kroner for sin optræden.

I 2015 kunne tv2.dk afsløre, at Smukfest brugte 36 millioner kroner på deres musikbudget. Så hvis ikke det eller Rihannas pris har ændret sig, så snupper superstjernen en god bid af festivallens musikpenge.

Hovednavne dag for dag:

29. juli-2. august: Live Camp på KærligHeden

Onsdag den 3. august: Rihanna, Martin Garrix med flere

Torsdag den 4. august: Kygo, Jess Glynne med flere

Fredag den 5. august: Sia, Sting med flere

Lørdag den 6. august: Axwell Ingrosso, Maceo Parker

Søndag den 7. august: TV-2 & Special Guests

Smukfest finder sted 3.-7. august i Dyrehaven i Skanderborg.

Se video med størstedelen af programmet:


https://www.youtube.com/watch?v=QldYkBqTECc

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.