Hører du blandt en af Volbeats mange tusind fans, så er der godt nyt.

Det danske rockband har nemlig netop afsløret, at de den 2. august udgiver deres syvende studiealbum med den meget Volbeat-agtige titel 'Rewind, Replay, Rebound'.

Michael Poulsen udtaler om tilblivelsen i en pressemeddelelse:

'Hele pointen for os ved stadig at tage i studiet er, at vi mener, vi stadig har meget at bevise. Ikke bare for vores fans, men i højere grad også over for os selv.'

Den 44-årige forsanger tilføjer:

'Vi kunne ikke lave det her album uden at have alt det med os, vi allerede har lavet i bagagen. Uanset hvor gammelt bandet bliver, eller hvor mange album vi laver, så vil vi altid bevare vores signaturlyd.'

Albummet udkommer i en dobbelt deluxe cd-udgave samt som vinyl i en gennemsigtig blå/hvid-version.

Det er Volbeats første album med bassisten Kasper Boye, og de nye sange er ifølge Michael Poulsen inspireret af personlige oplevelser.

Blandt andet nummeret 'Last Day Under the Sun', som er inspireret af en bog om Johnny Cash, som han har læst.

Volbeat-fans.
Volbeat-fans. Foto: PETER KLAUNZER
Vis mere

'Da jeg læste hans bog og om den tid, han gik igennem med stoffer og alkohol. Han gik ind i en grotte for at lægge sig til at dø, men vågnede op igen og mente, han havde fået en ekstra chance,' fortæller Michael Poulsen.

Ud over det nye album annoncerer Volbeat også en ny verdensturné med begyndelse den 28. juni i Oslo. Dagen efter spiller de på Ceres Park i Århus, før turen går videre til USA, hvor de blandt andet skal varme op for det amerikanske heavy metal-band Slipknot

Volbeats seneste album, 'Seal the Deal & Let's Boogie' fra 2016, gik direkte ind på førstepladsen i lande som Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz og indeholdt hittet 'For evigt'.

I 2017 slog de dansk koncertrekord i Parken, København, hvor de spillede foran 48.250 fans.

Siden sidst er Michael Poulsen også blevet far til en lille pige.

»Det er jo lidt en kliché, som alle forældre siger, men det er bare det fedeste, der er sket. Jeg kan sagtens forstå dem, der finder andre ting i livet lige så vigtige, for jeg har også været der, hvor jeg aldrig skulle have børn, men pludselig begyndte jeg at blive skruk,« har han tidligere fortalt til B.T.