Lyt til artiklen

Melodi Grand Prix-stjerne Morten Fillipsen er blevet gift

Morten Fillipsen synes ikke, at Chilie Orloff er som de andre piger. Parret blev gift i Småland i Sverige i forældrenes sommerhus, omringet af familie og venner.

»Det var så smukt. Vi blev viet på en mark med stendiger, hvor der normalt plejer at gå får,« fortæller den nygifte musiker til B.T.

Morten Fillipsens venner fra bandet, ‘The Grenadines’, spillede sangen ‘Moon River’, mens vielsen stod på.

Kasper Ejlerskov Leonhardt (th.) og Dennis DeBannic (tv.) fra 'The Grenadines' spillede 'Moon River' i græsset, da Morten Fillipsen og Chilie Orloff blev viet.
Kasper Ejlerskov Leonhardt (th.) og Dennis DeBannic (tv.) fra 'The Grenadines' spillede 'Moon River' i græsset, da Morten Fillipsen og Chilie Orloff blev viet. Foto: Anna Lilja Jensen
Vis mere

Efter vielsen rykkede festen med de 75 gæster videre til en festsal, hvor temaet var det svenske krebsegilde med langborde og hjemmebrygget snaps.

På mange måder var brylluppet lidt atypisk, for Cilie Orloff og Morten Fillipsen øvede brudevalsen bare en time inden den selve dansen.

»Den hjemmebryggede snaps gav os lidt ekstra mod, men jeg synes, at det gik rigtig godt,« fortæller den tidligere MGP-stjerne og nuværende musiker i ‘The Grenadines’.

Bryllupsrejsen er dog endnu ikke helt planlagt, så parret må vente lidt.

Morten Fillipsen og Chilie Orloff.
Morten Fillipsen og Chilie Orloff. Foto: Simon Ulstrup
Vis mere

Men både Chilie Orloff og Morten Fillipsen drømmer om at se verden, og særligt New Zealand trækker.

»Vi fik en masse euros og gavekort til blandt andet Spejdersport, og så må vi se, hvornår vi tager af sted. Vi tog i hvert fald en kanotur i Sverige som en slags lille bryllupsrejse inden den store,« beretter Morten Fillipsen.

Morten Fillipsen fik i 2002 en andenplads i børnenes MGP med sangen ‘Du ikke som de andre pi’r’, men måtte se sig slået af Razz.

I mellemtiden har Morten Fillipsen gjort karriere som solist og med bandet ‘The Grenadines’, og så medvirkede han i marts 2022 i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Happy Go Lucky’.