Victoria Beckham kom for sent til premieren på 'Viva Forever', og de resterende Spice Girls måtte posere alene.
Victoria Beckham kom for sent til premieren på 'Viva Forever', og de resterende Spice Girls måtte posere alene. Foto: TOBY MELVILLE
Efter at have holdt sig lidt i baggrunden siden deres gigantiske storhedstid sidst i 90'erne, er Spice Girls nu kommet tilbage i spotlyset. Med musicalen 'Viva Forever', bygget på de populære kryddersilds sange, får en ny generation øjnene op for Baby, Sporty, Ginger, Scary og Posh. Og nu går rygterne på, at det ikoniske 90'er-band vil gribe muligheden, udgive et nyt album og tage på tour. Men uden Posh-pigen Victoria Beckham.

En kilde fortæller MailOnline:

- Pigerne gør det alene uden Victoria. De er tændt på at finde sammen igen og har forsøgt at finde ud af, om de kunne gøre det som fire medlemmer. Jeg tror, de ved, at dette er sidste chance for at få bandet op at køre igen, siger kilden.

Til premieren på 'Viva Forever' ankom Victoria Beckham alt for sent sammen med sin lille familie og ville ikke posere med de andre piger på den røde løber, ligesom hun sad i et hjørne og hyggede med sin mand, David Beckham, og parrets tre sønner på 13, 10 og syv, mens Emma Bunton, Melanie Chrisholm, Melanie Brown og Geri Halliwell fejrede premieren og gav den gas på dansegulvet.

- Men Spice Girls med fire medlemmer vil ikke give dem en pladekontrakt eller udsolgte spillesteder. De har brug for prikken over i'et. Og den prik ville være, at de fandt en afløser for Victoria, fortæller kilden videre.

Og nu svirrer rygterne om et muligt realityshow, der skal følge pigernes jagt på det femte medlem, mens andre kilder fastslår, at de er mere interesserede i en stjerne, der har erfaring fra et tidligere succesband.

Blandt de mulige kandidater er den tidligere Sugababes-stjerne Heidi Range, som allerede kender Baby-Spice, Emma Bunton.

Victoria Becham har ikke haft lyst til at kommentere på rygterne, men henviser til sin presseagent, der siger:

- Victoria respekterer alle pigerne og vil altid støtte dem personligt og professionelt.

Hvis krydderpigerne alligevel vælger tv-muligheden, er det ikke første gang, de snuser til konceptet. Da Spice Girls blev dannet i 1994 var det på baggrund af en annonce i bladet 'The Stage'. Flere hundrede piger søgte om at komme med i pigegruppen, men kun fem kom gennem nåleøjet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.