Tirsdag formiddag klokken 10 er partout-billetterne til næste sommers Smukfest sat til salg, og det betyder som sædvanligt kaos og skuffede fans.

Der er 29.500 billetter i udbud, men over 60.000 har været i kø indtil videre. Hver må købe op til seks billetter. På den baggrund ser det ud til, at mange igen i år vil gå forgæves.

Nogle oplever endvidere problemer med at købe billetter, når de ellers har været så heldige at komme igennem. Det bekræfter festivalens talsmand over for B.T.

»Der er nogle enkelte der oplever problemer. Det er ratebetalingen, den desværre er gal med. Vi har ikke et fuldstændigt overblik, men vi vil hjælpe de berørte kunder på bagkant,« siger talsmanden, Poul Martin Bonde, til B.T.

»Det er dem, der bruger 3D Secure, og vil betale i rater, som er berørte. Vi opfordrer dem til at betale det fulde beløb, så virker det nemlig. Så kan de får det rateopdelt på bagkant,« siger han.

Indtil videre er Rasmus Seebach, Tove Lo, Khalid, Kygo, Gille, Lewis Capaldi, Malurt, Medina, Carpark North og Lionel Richie annonceret til Smukfest til sommer.

Vil du fortælle om din oplevelse med at købe billet til Smukfest 2020? Så send en mail til journalist David Andersen på dava@bt.dk.

Smukfest Facebook-profil begynder desperationen allerede at brede sig. En har lagt sit privatnummer op i håb om, at folk med billetter vil sælge. Andre brokker sig over deres høje kønumre, og at der er problemer med at betale for billetter.

Poul Martin Bonde siger til B.T., at salget går helt forrygende, men at man hos festivalen ærgrer sig over, at nogle oplever problemer. Andre er dog anderledes tilfredse.

»Jeg fik nr. 391 i år, og var igennem indenfor 5 minutter. VILDT FEDT. Jeg plejer aldrig at være så heldig! Så ingen sure miner herfra, i år altså,« skriver Mai Jacobsen fra Randers til B.T.

Artiklen opdateres løbende....