Det bliver med den ene musikstjerne efter den anden på scenen, når Jelling Musikfestival løber af stablen senere på året.

Verdensstjerner som Duran Duran, Passenger og Lukas Graham er allerede blevet præsenteret til at skulle spille, og nu offentliggør festivalen endnu en stjerne.

Det er selveste sir Tom Jones fra Wales, der lægger vejen forbi den danske festival til sin eneste koncert i Danmark i 2020.

79-årige sir Tom Jones spiller helt præcist 29. maj, og han fylder 80 år bare ni dage efter sin optræden på Jelling Musikfestival.

Sir Tom Jones kommer til Danmark senere på året.
Sir Tom Jones kommer til Danmark senere på året. Foto: WOLFGANG KLUGE
Vis mere

Waliseren kom på verdenskortet i 1965 med nummeret 'It's Not Unusual', og han har holdt sig på toppen lige siden, hvor han har lavet 40 studiealbum.

Festivalslederen, Lars Charlie Mortensen, glæder sig derfor til, at sir Tom Jones skal optræde:

»Tom Jones er et mageløst musikalsk naturtalent, der synger lige så ubesværet, som vi andre trækker vejret. Samtidig viser hans seneste koncerter på dansk grund, at han er i sit livs form.«

Den 79-årige sanger har solgt over 100 millioner album, og sir Tom Jones har haft 38 top-40 hit i Storbritannien, mens han har haft 19 af slagsen i USA.

Derfor glæder Lars Charlie Mortensen sig til at få besøg af en sand legende:

»Så vi er stolte af, at scenegulvet i Jelling endnu en gang får besøg af én af musikhistoriens største legender.«

Sir Tom Jones har gennem sin imponerende karriere arbejdet sammen med store musikstjerner som Stevie Wonder og Robbie Williams.

Jelling Musikfestival afholdes fra 28. maj til 31. maj.