I slutningen af oktober annoncerede Sinead O'Connor, at hun var konverteret til islam, og nu er sangerinden allerede kommet i modvind efter et par særdeles kontroversielle opslag på det sociale medie Twitter.

Her skrev hun tirsdag, at hun ikke længere ville bruge tid med 'ulækre, hvide mennesker'.

Det skriver Daily Mail.

Det første opslag kom tirsdag morgen.

'Jeg er frygtelig ked af det. Det, jeg er ved at sige, er noget så racistisk, at jeg aldrig troede, min sjæl ville kunne føle det. Men jeg vil virkelig aldrig bruge tid med hvide mennesker igen (hvis det er det, som ikke-muslimer bliver kaldt). Slet ikke overhovedet. De er ulækre,' skriver sangerinden fra Twitter-profilen Shuhada' Davitt, der er hendes muslimske navn.

Opslaget har fået et hav af kommentarer, hvor hovedparten tager afstand fra den noget kontroversielle kommentarer.

Flere skriver, at det er et tegn på radikalisering, mens andre skyder skylden på Sinead O'Connors sindslidelser.

Sindslidelser, som sangerinden i de seneste år har været særdeles åben omkring.

I 2003 fik hun diagnosen maniodepressiv. I 2007 afslørede Sinéad O'Connor over for talkshow-værtinden Oprah Winfrey, at hun havde forsøgt at tage sit eget liv som 33-årig. Og i 2012 skrev hun på Twitter, at hun var i fare og bad omverdenen om hjælp til at finde en psykolog. Omkring december 2015 skrev hun faretruende opdateringer på Facebook, der indikerede, at hun havde eller ville forsøge at tage sit eget liv. Herefter var hun indlagt i flere måneder.

I 2017 var den gal igen, da selvmordstrusler igen blev gjort offentlige på hendes Twitter-profil.

Efter Sinead O'Connors kontroversielle tweet mandag morgen fulgte en lang række lettere mærkværdige og abstrakte opslag fra sangerindens hånd, før hun for ni timer siden skrev følgende.

'Sidste ord. Hvis det er 'sindssygt' at bekymre sig, så slå mig endelig i numsen og kald mig fruity loops.'