Wafande er kendt som en glad reggae-sanger, blandt andet berømt for hittet "Gi' Mig Et Smil", man han kan også blive sur, hvis folk ikke opfører sig ordentligt. Det viste han under optagelserne til den anden blinde audition i TV2's talentshow "Voice – Junior", hvor han er coach sammen med Joey Moe og Oh Land.
 
Her opdagede Wafande fra sin coach-stol, at en dreng blandt publikum sad og distraherede deltagerne på scenen. Det fandt han sig ikke i, og han rejste sig straks og gik ned og gav den unge fyr en opsang med løftet pegefinger: "Prøv at høre her, mester! Du skal respektere, når de går op og synger. Du klapper ude af takt og alt muligt. Tro mig, jeg sidder og holder øje med dig. Jeg har været pædagog i ni år, og du kan ikke løbe rundt om hjørner med mig. Respektér, når de kommer op og synger, ellers må du gå ud!", lød det fra Wafande, hvis bredside resulterede i klapsalver fra publikum. Så blev der ro.

Hændelsen skete lige efter, at 13-årige Laura Pedersen fra Rødvig havde sunget nummeret "The A Team" af Ed Sheeran for de tre coaches. Du kan se pigens optræden lørdag aften i "Voice – Junior" på TV2 – dog uden ovennævnte klip. Programmet er et talentshow for børn og unge mellem 8 og 14 år, og derfor er det vigtigt at tage hånd om deltagerne, fortæller Wafande.

– Opgaven som coach handler om mere end at coache ungerne igennem en sang eller to. Vi er deres støtte igennem en oplevelse, som kan være meget overvældende for dem, siger Wafande til voice.tv2.dk og tilføjer: – Man kommer automatisk til at få et beskyttergén over for børnene. Det er et stort ansvar, vi bærer, men vi får så meget igen.

De første afsnit af "Voice – Junior" er optaget på forhånd, og derfor har Wafande tid til være på Danmarksturné i denne tid oven på forårets udgivelse af sit andet album, "Nyt Land". Han spiller følgende steder:

27. sept.: Posten, Odense
3. okt.: Skraaen, Aalborg
4. okt.: Studie 2, DR Koncerthuset, København

Se Wafande løfte pegefingeren her