Uden mad og drikke og en sofa og en xbox og en... duer Kanye West ikke.

Verdens pt måske største rapstjerne kommer torsdag til København og giver koncert foran 15.000 mennesker i Tivoli.

Bt.dk har fundet Kanyes tidligere backstagekrav, og hvis han bare holder sig til lidt af den, ser det ud til, at Tivoli må ud på den helt store indkøbstur.

Først er der Kanyes private omklædningsrum. Det skal indrettes som en hyggelig stue og indeholde følgende møblement:

En lang sofa, to topersoners sofaer, et lille sofabord, to mindre borde, to lamper, to sammenklap-bord, fire klapstole, et stort spejl(Meget vigtig for egoet, red.) et tøjstativ, et tv, en cd-afspiller, en dvd-afspiller, en Xbox 360 og internet med meget høj forbindelse.

Derudover skal Kanye også have lidt at spise. Han kræver følgende:

24 flasker vand(uden brus), 12 blandede dåsesodavand - skal være sukkerfri og det må ikke være af mærket 'Coca cola', to flasker æble- og appelsinjuice, otte forskellige slags vitamindrikke, 24 flasker 'fitness-vand', en kande varm te med honning og tre citronskiver. Der skal også være halslindrende te, skeer, seks keramiske kopper eller glas. En spand isterninger, 24 store plastickrus, en bakke med ost og kiks. Store bakker med frugt - heriblandt vandmelon, netmelon en ananas, grønne og røde vindruer og jordbær.

I 2008 udvidede Kanye sin liste med følgende:

To grillkyllinger med brocoli, gulerødder, spinat og ris. Og lidt salat. Lidt yoghurt(Forskellig smag), lidt budding, en skål nødder(blandet), tyggegummi, tandstikker, stærk tobacco-sovs, chips med salsa-dip.

Kanye kræver også en flaske Hennesey, en flaske vodka af mærkerne 'Sky' eller 'Absolute', en flaske tequila, en sixpack Heinekin-øl og en sixpack Stella Artois-øl.

Kanye West spillede tirsdag i Bergen i Norge, og ifølge den lokale avis 'Bergen Puls' kan de danske fans forvente et storslået show med en kirke som sceneopsætning, masser af hits fra hele bagkataloget og en scene fuld af smukke sortklædte ballarinaer.

Indtil videre er der solgt 12.000 billetter i Tivoli. Der er sat 15.000 til salg.

Som noget nyt til koncerter bliver Tivoli lukket af for 'almindelige gæster' klokken 17.00 og åben igen klokken 18.00 for koncertgæster.

For de hardcore fans, der vil helt op foran, kan man dog komme ind i Tivoli allerede klokken 11.00 og på en vist plads foran scenen, kan man vente helt frem til koncertstart - uden at blive sendt ud klokken 17.00.

Ifølge Tivolis pressemedarbejder Simon Verheij er Kanye opsat på at give et brag af en koncert.

Andre læser også