The Rolling Stones nægter at dø.

Gennemsnitsalderen i det legendariske, engelske rockband er 74,25 år, men selvom pensionsalderen altså for længst er overskredet, er de langt fra færdige som spillemænd.

Siden efteråret 2017 hvor de blandt andet spillede i Parken i København, har Mick Jagger og co. turneret jorden rundt med deres ’No Filter’-show, og nu har de altså valgt at forlænge turneen med indtil videre endnu et halvt år.

Turen går i foråret 2019 til USA med en ny stor stadionturné med opstart i Miami den 20. april og herefter videre til tolv andre stadions.

»Det er altid vildt at spille stadions i USA,« udtaler Mick Jagger i en pressemeddelelse.

»Energien er utrolig. Jeg elsker altid at spille i USA,« tilføjer Keith Richards.

Det er første gang siden 2015, at The Rolling Stones turnerer i USA. De har endnu ikke meldt ud, om der kommer flere koncerter i Europa.

På Twitter annoncerer Mick Jagger turneen med en video, hvor han stående med en guitar synger, at de tager på farten igen.

Deres største turné til dato var ’A Bigger Bang Tour’ tilbage i 2005, hvor de på to år solgte 4,7 millioner billetter, hvilket historisk kun er overgået af U2, der på deres ’360 graders’-turné i 2009-2011 solgte 7.2 millioner billetter.