I 2014 stod de to herrer, Brandon Beal og Hedegaard bag to af årets mest streamede sange 'Twerk It Like Miley' og 'Happy Home', der alene på Spotify stod for mere end henholdsvis 20 og 30 millioner streams.

Nu står den amerikanske sangskriver og den danske producer sammen om udgivelsen af 'Smile and Wave' under navnet Hedegaard & Brandon Beal. Foruden at vælte hitlisterne, skal singlen kickstarte artisternes partnerskab om den nye duftserie AXE Black, der lanceres under temaet 'Less is more'.

»Sangen handler om en pige, der pludselig viser interesse efter succesen er kommet. En interesse, der ikke var der før. Det er der kun en løsning på: 'Smile and wave' - og send hende hjem med et 'not you'. Læg det bag dig, og vis overskud.«

»Jeg kan direkte relatere kampagnetemaet 'Less is more' til mit arbejde i musikbranchen. Nogle producere tænker, jo flere krydderier jo stærkere, men hvis man giver hvert spor sit eget liv, bliver det en bedre helhed. For mig handler det om at få enkelte elementer til at spille sammen til noget større,« siger Hedegaard.

Kampagnen lancerer en ny serie af AXE Black bodyspray, antiperspirant og shower gel. Og samarbejdet rulles ud i foråret på de danske tv-skærme, i biografer, butikskæder og gennem en club tour. Under kampagnen vil Hedegaard & Brandon Beal tilbyde heldige unge mænd et unikt indblik i deres arbejde i musikbranchen.