Den danske Rock-Mama går glip af julesalget. Hendes første dansksprogede album i 12 år er forsinket

Sanne Salomonsen ærgrer sig for øjeblikket. Det længe ventede comeback-album er udskudt til begyndelsen af 2009. Det skulle ellers være udkommet i begyndelsen af november, men studiearbejdet har taget længere tid end beregnet.

Nu, næsten to et halvt år efter blodproppen, som skabte en lang pause i Sannes karriere, venter hendes fans ellers utålmodigt.

- Vi har simpelthen ikke nået det, vi skulle. Der er ikke andre grunde. Det er ærgerligt, ja, men det er der ikke noget at gøre ved. Det (albummet. red.) mangler stadig så meget tid i studiet, at vi ikke kan nå at blive færdige til den planlagte tid. Det gælder både Sannes sang, som ikke er færdigindspillet, og selve miksningen af numrene, siger Katja Lynge fra Sannes pladeselskab Copenhagen Records.

Teoretisk set kunne Sanne og hendes folk nå at blive færdige i begyndelsen af december.- Men så bliver det for sent til at nå julesalget, albummet skal også presses og trykkes. Det er bedre at vente til senere, formentlig sidst i januar eller begyndelsen af februar, siger Katja Lynge.

Såvidt B.T. er informeret, er bl.a. en banal influenza årsag til forsinkelsen.Indtil videre må danskerne lade sig nøje med singlen 'Taxa', som kan høres på sannesalomonsen.dk. Nummeret er den første udgivelse siden 'The Album' i 2005. Det er Sanne Salomonsens første dansksprogede udgivelse i 12 år.