Den amerikanske sangerinde Joy Villa skilte sig noget ud fra mængden på den røde løber ved nattens Grammy Awards-uddeling.

Med pigtråd på skuldrene, jernsøm i håret og en kjole med murstens-print var hun klædt ud som den varmeste politiske kartoffel i amerikansk politik i øjeblikket: Den grænsemur mod Mexico, som præsident Donald Trump vil opføre.

Joy Villa, der som en af få i den amerikanske underholdningsbranche er erklæret tilhænger af Donald Trump, bar desuden en rød taske med Trumps valgslogan 'Make America Great Again (Gør Amerika stor igen, red.)'

Bag på kjolen stod en opfordring om at få bygget muren.

Foto: VALERIE MACON/AFP PHOTO/RITZAU SCANPIX
Vis mere

'Det er på tide, at det stille flertal står op og tager et stærkt og positivt standpunkt om vores sikkerhed ved grænsen,' skrev hun på Twitter.

Det er ikke første gang, Joy Villa vækker opsigt. Ved sidste års show bar hun en kjole med et billede af et foster og påskriften 'Vælg liv' - og i 2017 var hun iført en blå kjole med 'Make America Great Again'.

I de seneste uger har Donald Trump fastholdt, at han vil have opført muren, som var et af hans centrale valgløfter.

En mur, som Demokraterne ikke vil bidrage til opførelsen af, hvilket forårsagede den hidti længste nedlukning af den offentlige sektor.

Foto: ANDREW KELLY/REUTERS/RITZAU SCANPIX
Vis mere