Det går rigtig godt for den danske musikgruppe Lukas Graham for tiden. Ikke bare herhjemme, men også i Guds eget land, USA. Her tog gruppen millioner af tv-seere med storm, da de for få dage siden optrådte på Conan O'Briens talkshow med hittet '7 Years'. Men det stopper ikke her.

For det var ikke bare os danskere, der var ved at falde i svime over den flotte optræden. Også amerikanerne var ganske begejstrede. Efterfølgende kunne man læse stor ros af den populære danske gruppe på sociale medier.

Men heller ikke her stopper det. For hos Conan O'Brien har man også lagt mærke til, at den danske optræden var ganske populær.

Det ses tydeligt ved, at året som bekendt er ved at være ved en ende. Og derfor har Conan O'Brien talkshowet oprettet en stribe afstemninger på deres hjemmeside. Her kan man stemme om årets højdepunkter i det populære talkshow. Og naturligvis er 2015s bedste musikalske indslag en af de mange afstemninger.

Og her kan man finde Lukas Graham i kamp om titlen med navne som John Foggerty, Alabama Shakes, Leon Bridges, Hippo Campus og så en kategori, der tæller 'andre'.

I sig selv er det ganske imponerende af Lukas Graham. Men endnu mere imponerende bliver det, når man trykker på 'View results', altså 'Vis resultat'. For så kan man se det, der vist roligt kan beskrives som en komfortabel føring til den danske hitgruppe.

I skrivende stund er 97,73 procent af stemmerne nemlig gået til Lukas Graham med '7 Years'. På en noget distanceret andenplads ligger John Foggerty med 1,13 procent.

Så meget tyder på, at Lukas Graham tager den sejr ganske sikkert.

Hvis du selv vil ind og stemme i de forskellige afstemninger, så kan du finde hjemmesiden her.

Og så kan du finde et udvalg af forskellige hyldester til den danske gruppe herunder. Ligesom du kan se eller gense gruppens optræden i det populære talkshow her i artiklen.