Millionerne vælter ind på Gulddrengs musik. Alene på Spotify tjener han kassen.

Det er fedt at være Gulddreng.

Alle hans otte første singler er gået nummer et på den hjemlige Spotify top 50-liste, og det er en vaskeægte verdensrekord.

Men hvis det ikke er nok, så betyder de mange afspilninger på streamingtjenesten også, at den gyldne dreng med det borgerlige navn Malte Ebert kan grine hele vejen til banken - eller natklubben for at købe champagne.

Med sine foreløbige 63,5 millioner afspilninger på Spotify har han tjent mindst 2,6 millioner kroner, og beløbet kan være betydeligt højere.

Ifølge Spotifys egne oplysninger får man mellem 0,006 og 0,0085 dollars per afspilning, og det kan bringe Gulddrengs beløb helt op på 3,8 millioner kroner.

Oven i det kan man så lægge det fysiske salg samt honorarer for koncerter.

Hverken Gulddreng eller hans manager vil udtale sig om, hvad de scorer der, og gulddreng har kun én kommentar:

- Nemt.

For 3,8 millioner kroner kan den model- og champagneglade Gulddreng købe 1.085 flasker Dom Perignon-champagne næste gang, han er i byen. Eller købe to flasker de næste 542,5 gange, han er i byen.

Gulddrengs management ønsker ikke at kommentere yderligere på sangerens kommercielle succes, eller at fortælle hvor mange af streaming-pengene, kunstneren får, og hvor mange pladeselskabet får.