Dolly Parton var klar og i glimrende humør, da hun i aftes optrådte i Forum, men flere af anmelderne ville ønske mere sang og koncert og mindre snak og entertainment.

'Evigt charmerende Dolly Parton sendte desværre entertaineren i stedet for sangerinden- og sangskriveren til København.' Sådan beskriver Berlingskes anmelder Thomas Søie Hansen koncerten i Forum, og udeler tre ud af seks mulige stjerner til den barmfagre countrystjerne under overskriften 'Dolly dog'.

LÆS OGSÅ:

De tre ud af seks stjerner kan Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo godt bakke op om. Han beskriver koncerten som 'En gammeldaws med to kugler og alt, alt for meget guf' og mener, at kitsch og cirkus fyldte mere end kunst og koncert ved den 29 numre høje og godt 140 minutter lange optræden.

Mange anekdoter og meget snak


Jylland-Postens anmelder er mere positiv og giver fire ud af seks stjerner til countrystjernen.
'Det var en veloplagt og velsyngende Dolly Parton, som mødte sit danske publikum', lyder dommen fra Peter Schollert, der gerne ser Dolly tilbage i Danmark, som hun selv proklamerede under koncerten, men så skal det ifølge anmelderen være med 'Lidt flere af de gode sange og lidt mindre snak'.

LÆS OGSÅ:

B.T.s egen anmelder Mathias Nielsen kalder koncerten i Forum for en 'Blandet fornøjelse: En sjov, men og rutinetynget Dolly Parton gav et Las Vegas-agtigt show i Forum' og giver Tennesee-tøsen 3 stjerner ud af seks. Samtidig mener han, at entertaineren efterhånden har fået fået overtaget i forhold til musikeren.

For ifølge Mathias Nielsen så bruger Dolly Parton altid meget tid på at fortælle anekdoter.
- I Forum bestod de alt fra indfølte beretninger om hendes fattige opvækst i det amerikanske syd over de unge års berømmelse til reklamer for hendes kommende Hollywood film 'Joyful Noise'. 

LÆS OGSÅ: