Rejsekongen Simon Spies historiske lærred måtte klippes i stykker, teknikken svigtede, og kunstnere og interviewere havde fået så rigeligt at drikke, at deres jokes var fuldstændig uforståelige. Men andre ord gik ALT helt galt, da TV2 Zulu i går live transmitterede uddelingen af Gaffa-prisen, der blev uddelt fra Bremen Teater i København.

Det særprægede show gik fra at være temmelig dårligt til at være temmelig pinligt, da teknikken svigtede to timer inde i showet. Pludselig kunne scenens lærred ikke rulles op, hvilket skabte panik. Showets to værter Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann forsøgte dog desperat at underholde de mange tilskuere og tv-seere, mens en rastløs Medina, der skulle optræde sammen med Eclectic Moniker, ventede bag det hvide lærred.

Efter et stykke tid udløb tålmodigheden hos både værter og producere.

- Vi klipper simpelthen lærredet, råbte værterne, hvorefter en mand begyndte at skære i det historiske lærred, der blev opsat, da biografen tilhørte den nu afdødde rejsekonge Simon Spies.

HAR DU BILLEDER ELLER VIDEO FRA SHOWET, SÅ SEND DEM GERNE TIL OS PÅ 1929@bt.dk ELLER VIA SMS TIL 1929

Mens lærredet blev skåret igennem, heppede tilskuerne:

- Klip. Klip. Klip, blev der råbt fra salen.

DU KAN SE LÆRREDET BLIVE KLIPPET OP HER

Selv om Medina kom på scenen, så fortsatte alt efterfølgende med at gå galt ved det skandaløse show. Både værter og kunstnere havde tilsyneladende fået lidt for mange våde varer indenbords, for bådede interviews og de jokes, der blev underholdt var så ringe og uforståelige, at flere betegner dem som direkte pinlige.

Både Twitter og Facebook blev under og efter showet oversvømmet med kommentarer til det pinlige show.

- Holdt Akademiet For Utæmmet Kreativitet landsmøde til #gaffaprisen..', spørger twitterbruger Jakob Svendsen med henvisning til den nu afgåede kulturminister Uffe Elbæks omdiskuterede gøglerskole.

Twitter-bruger Morten F. Christensen er endnu mere kritisk.

- Twitterprofil genoplivet KUN for at nævne hvor tåkrummende katastrofalt elendigt #gaffaprisen var. Stakkels Rune og Esben #lærredgate, skriver han.

Selv om der ingen tvivl er, om at showet vitterligt var ekstremt ringe, så er det tilsyneladende også blevet en smule 'kult'.

Nogle kalder det 'Danmark sjoveste tv-program', mens andre allerede har udnævnt det til en klassiker.

BTs blogger Martin Hjort synes også, at showet var ringe, men alligevel ender han med at konstatere, at showet var god underholdning.

- Sjoveste tv længe! Og helt sikkert det sjoveste awardshow sendt på danske tv. Nogensinde. Epic! ;-), skriver han på Facebook.

Selv om meget gik galt ved gaffa-showet, så blev der dog også uddelt priser. Prisen som årets kvindelige danske kunstner gik til Tina Dickow, mens L.O.C. kunne hjemtage prisen som årets mandlige kunstner. Nephew blev årets danske band. 

Så du showet? Hvad mener du om det? Sig din mening herunder.